Опознайте Вятърните Мелници

Хотелска част

Хотелската част на хидропарк „Вятърните мелници” е винаги отворена за посетители. Състои се от шест триетажни къщи, построени с много любов и усет към красивото. Всяка от тях разполага с по един апартамент и две стаи за гости. В синхрон с природата, къщите са изградени изцяло от естествени материали.

Хидропарк Вятърните Мелници, освен чист въздук и красива природа характерни за всички хотели около София, предлага уникален комплект от услуги иразвлечения. Няма значение дали идвате отблизо или отдалеч. Дали планирате уикенд, отпуск, почивка с цялото семейство или с приятели. Хотелската част е винаги отворена за посетители. Разгледайте стаите и апартаментите на нашия хотелски комплекс около София и направете резервация за мечтаната почивка още сега!

Почистване

Безплатен паркинг

Бутиково обзавеждане

Безплатен WiFi

Близо до летище София

За комплекса

Нашият хотелски комплекс до София е уникален! За разлика от стандартните хотели около София, нашият се състои от шест триетажни къщи, построени с много любов и усет към красивото. Всяка от тях разполага с по един апартамент и две стаи за гости.

 

В синхрон със заобикалящата ги природа, къщите са изградени от естествени материали, а пред тях се открива приказният пейзаж на езерото с 30 000 кв. м. водно огледало. Нещо, с което не може да се похвали никой от другите хотели около София. 

 

Като единствен по рода си хотелски комплекс около София, държим да впечатлим и с подобаващо обслужване, както и различни забавления за възрастни и деца. Едва ли ще откриете толкова много простор в затворен комплекс в други популярни хотели около София.

Стаите

Гледката от прозорците също е несравнима с тази на другите хотели около София. Дизайнът на интериора е луксозен, помещенията са светли, а умерените и спокойни тонове на вътрешния декор ще направят престоя ви още по-комфортен и приятен.

 

Следвайки традицията на българското гостоприемство, ние създаваме неповторима атмосфера на домашен уют, нетипичен за хотели около София. За удобството на нашите посетители сме оборудвали, както апартаментите, така и стаите с климатици, сейф (по желание), LCD/LED телевизори с кабелна телевизия, Wi-Fi, мини бар, румсървиз, самостоятелни бани, както подобава на висока класа на хотелски комплекс около София.

 

За гостите ни с малки деца осигуряваме безплатно бебешка кошарка, а деца ненавършили 5 години се настаняват напълно безплатно. По този начин отново сме с едни гърди пред другите хотели около София.

Заведенията

Със сигурност ще ви хареса да се насладите на ароматно кафе или чай на някоя от верандите ни на открито, наслаждавайки се на великолепната гледка към басейните и езерото! Това удоволствие е нещо невиждано сред другите хотели около София.

 

А ако предпочитате да посетите ресторант, то ние разполагаме с няколко тематични заведения – нещо, което трудно ще откриете в други хотели около София. За желаещите да се забавляват към цената на престоя е включена възможност за денонощен спортен риболов и достъп до всички басейни и спортни игрища.

 

За деловите ни гости предоставяме зала за презентации, която могат да ползват безплатно. Малките ни посетители също не са забравени – за тях има достъп до зоок, два детски къта, както и множество развлечения, каквито няма да откриете в никой от другите хотели около София.

Широкият спектър от услуги и атракциони ни превръщат в уникална дестинация в сравнение с другите хотели около София. Комфортната база, отличаваща се със собствен облик и всички удобства на хотелски комплекс около София, е подходяща за индивидуални посещения, семейни двойки, големи компании, фирмени мероприятия. Тя не може да бъде сравнена с никоя друга сред популярните хотели около София. В цените ни влиза и безплатна консумация от мини бара в стаите и апартаментите.

Хидропарк „Вятърните мелници“ разполага с хотелска част – шест броя къщи за гости Вятърни мелници, като всяка една къща разполага с:

Суит 1-ви етаж. Разполага с две стаи – спалня и хол. В хола има диван мека

мебел, който може да се ползва като единично легло или да се разпъне и да

стане на спалня. В него могат да се настанят 4 човека.

Примиум суит с джакузи 1-ви етаж. Разполага с две стаи – спалня и хол. В

хола има диван мека мебел, който може да се ползва като единично легло или

да се разпъне и да стане на спалня. В него могат да се настанят 4 човека. На

верандата на сиута е разположено перлено джакузи за 4-ма човека.

Джуниър суит 2-ри етаж. Просторна стая, в която има спалня и диван мека

мебел, който става на спалня. В нея могат да се настанят 4 човека.

Двойна стая 3-ти етаж. Разполага със спалня. В нея могат да се настанят 2

човека.

Общо 12 луксозни бутикови стаи и 6 луксозни бутикови апартамента.

Очаква ви един незабравим престой с много адреналин или пълен релакс. Вие избирате и резервирате!

Заповядайте!

Очакват Ви много атракции и незабравим приятен престой!

Двойна стая с балкон и изглед към езеро

Цена за неделя до четвъртък: 

179 лв. на нощувка

Цена за петък или събота: 

217 лв. на нощувка

Цените са при настаняване на двама души.

Джуниър суит с балкон и изглед към езеро

Цена за неделя до четвъртък: 

179 лв. на нощувка

Цена за петък или събота: 

217 лв. на нощувка

 

Цените са при настаняване на двама души.

Суит с балкон и изглед към езерото

Цена за неделя до четвъртък: 

189 лв. на нощувка

Цена за петък или събота: 

275 лв. на нощувка

Цените са при настаняване на двама души.

Премиум Суит с Джакузи

Цена за неделя до четвъртък: 

389 лв. на нощувка

Цена за петък или събота: 

444 лв. на нощувка

Цените са при настаняване на двама души.

За Резервации

Ако желаете да направите резервация, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на телефон 0885 70 00 05.

Вашето запитване е изпратено успешно!

Изпращайки това съобщение, се съгласявате с Условията за ползване.

Често Задавани Въпроси

Как да направя резервация и заплащане?


След потвърждаване на направената резервация от страна на хидропарк „Вятърните Мелници“ е необходимо заплащане по банков път на аванс / капаро, в размер на 50% от сумата от страна на клиента. Сумата се определя в зависимост от избраната оферта и настаняване. Останалата сума се доплаща в деня на настаняване на място в комплекса. При желание, клиента може да заплати авансово по банков път 100% от сумата. Резервацията е валидна само при авансово заплащане на 50% от сумата по банков път.
На коя банкова сметка да направя авансовото плащане?


IBAN: BG27BPBI79401073634401
BIC: BPBIBGSF
Банка: Юробанк България АД
Получател: Вятърните мелници ЕООД
Какви са условията за анулация?


Всяка анулация на резервация, за която сме Ви дали Потвърждение, трябва да бъде направена на телефон 0885 700005 или на имейл office@melnicite.bg. Анулацията се потвърждава и от страна на хидропарк „Вятърните мелници“, вземайке впредвид следните условия: - При анулация на потвърдена резервация в деня на резервацията / не по-малко от десет дни преди датата за настаняване/, предплащането подлежи на връщане на 100%.
- При анулация на потвърдена резервация девет дни преди началната дата за настаняване или на неявяване до 24ч. на деня за настаняване, сумата по Вашата резервация няма да ви бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.
- При отказ на резервация на място или в деня на настаняване, сумата по вашата резервация няма да бъде възстановена. Хидропарк „Вятърните мелници“ си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, по независещи от хотелиера причини. В тези случаи комплексът:
– Предлага на клиента настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени.
– Възстановява платените от клиента суми в 10 – дневен срок от датата на получаване на писмено искане за това от туриста, като не дължи неустойка на същия.
Какви са условията за настаняване?


Условия за настаняване:
- Настаняване след 15 ч.
- Напускане преди 11 ч.
- Резервациите се пазят до 24:00 ч.
- Домашни любимци могат да бъдат настанени в хотела срещу 45 лв на ден. В цената е включена индивидуална купичка за вода и пелена.
- Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на Потребителя, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и потвърждение за настаняване.