ЗАВЕДЕНИЯ

ХРАНИ И НАПИТКИ ЗА ВСЕКИ ВКУС

Знаем, че щом сте решили да ни посетите, изпитвате глад за весели емоции и водни приключения. Наясно сме също, че имате нужда от енергия, за да се наслаждавате максимално на басейните и водните атракции. На територията на комплекса ви очакват 6 заведения, предлагащи храни и напитки за всеки вкус. 

основен ресторант

Тук може да се насладите на вкусно приготвена храна от националната и европейска кухня, страхотни гледки към водното огледало на езерото, както и приятна атмосфера сред природата. Вторият етаж на ресторанта може да бъде използван като конферентна зала с капацитет от 40 места.

Работно време:

Капацитет:

Беседка „Дон Кихот“

Намира се в зоната на басейните, в близост до големия басейн. Заведението работи на самообслужване, като предлага прясно приготвена храна от топли и студени витрини: салати, скара, пици, десерти, освежаващи коктейли, топли напитки и много други.

Пицария „Санчо Панса“

Намира се в зоната на басейните, в близост до пързалките. Ще спечели сърцата ви с пици с домашно приготвено тесто, както и с освежаващи напитки и коктейли. Работи на самообслужване.

Бар-басейн

Намира се в зоната на басейните. Ще ви изкуши с освежаващи напитки, коктейли и много други. Работи на самообслужване

Бирария

Намира се до крепостната стена на езерото, в близост до всички атракциони, детски кътове и зоокътове. Предлага освежаващи напитки, за да се разхладите през топлите дни. Работи на самообслужване.

Био бар

Намира се в големия басейн и работи на самообслужване. Предлага разнообразие от напитки за любителите на здравословното хранене – бионапитки, смутита, фрешове. От другата страна на бара може да си закупите турско кафе на пясък и наргилета – плодови, сладки, тръпчиви, екзотични, леки или тежки.

ДО 20% ОТСТЪПКА

Поръчайте сега своят подаръчен ваучер

и вземете
15% отстъпка на ваучер за 2 нощувки!
или
20% отстъпка на ваучер за 3 нощувки!

Отстъпка за подаръчни ваучери