АТРАКЦИОНИ

Пейнтбол

Пейнтболът предлага чудесна възможност за забавление. Позволява да разпуснете с приятели, да тествате силата и издръжливостта си, както и да развиете екипността. За него трябва пространство, а в хидропарк “Вятърните Мелници” ще откриете точно това. Едновременно могат да играят 10 играчи или два отбора по 5 души. Съберете приятелите или колегите си и елате да се забавляваме заедно.

*  Едновременно могат да играят 10 играча или два отбора х 5 човека

*Продължителността на играта зависи от броя топчета и играта на участниците. Средната продължителност е около 30 минути.

Стрелба с пейнтбол маркер по мишена

Ако определяте себе си като добър стрелец, елате и покажете на всички колко сте точни. В хидропарк “Вятърните мелници” имате възможност да докажете, че сте на “ти” с мишените и че имате точно око, като се включите в стрелба с пейнтбол маркер по мишена. Дори да нямате опит в стрелбата, не се притеснявайте. Наш инструктор ще ви покаже как се стреля.

Стрелба с лък по мишена

Знаете ли, че във всеки от нас е заложена способността да стреля с лък на интуитивно ниво? Стрелбата с лък е подходяща както за мъже, така и за жени, и е една от популярните атракции около София, която не бива да пропускате да пробвате. Елате в хидропарк “Вятърните мелници” и се убедете сами колко вълнуваща и приятна може да е.

Конна езда

Конете са невероятни и красиви животни – символ на сила, благородство и свобода. Усетете емоцията от това да яздите кон, като посетите хидропарк “Вятърните мелници”. Това е забавление, което се харесва и на малки, и на големи. Затова се насочето с цялото си семейство към хидропарка и се докоснете до този спорт. Подарете си преживяване, което ще помните винаги – конна езда.

Родео бик симулатор

Искате да се пренесете в далечните каубойски времена? Всички, които мечтаят да усетят емоцията от язденето на бик, могат да се качат на нашия симулатор. Родео бик е съвременен вариант на каубойските съревнования и гарантира много смях, весело настроение и оживление за вас и всички наблюдаващи. Освен това е отличен начин да проверите своята издръжливост. Тренажорът има различни нива според степента на напредналост.

Водно колело

Чудесен шанс да се полюбувате на живописната растителност, да се разхладите в горещите летни дни и да споделите мигове с половинката или със семейството си. Както се пее в една песен: “Пляс-пляс, педалите. Водно колело!”. Даваме ви възможност за наем на водни колела, с които да направите опознавателна разходка из всички кътчета на езерото.

Вид водно колело 15 минути 30 минути
Делфин до 2 души
12.99 лв.
19.99 лв.
Делфин до 4 души
19.99 лв.
24.99 лв.
Лодка малък лебед до 2 души
14.99 лв.
19.99 лв.
Лодка малък лебед до 4 души
19.99 лв.
24.99 лв.
Лодка голям лебед до 2 души
14.99 лв.
19.99 лв.
Лодка голям лебед до 4 души
14.99 лв.
24.99 лв.
Лодка автомобил до 2 души
14.99лв.
19.99 лв.
Лодка автомобил до 4 души
19.99 лв.
24.99 лв.

Спортен риболов

Със семейството, с приятели или самостоятелно – изборът е ваш. Докато жената и децата се забавляват в басейните, вие може да откраднете малко време за себе си и да се отдадете на любимото си хоби. С малко повече ловкост и късмет може да уловите трофейни екземпляри – сом над 15 кг, шаран над 8 кг, щука над 8 кг и бял амур над 8 кг.

Риба Цена
Шаран
9.00 лв./кг
Бял амур
9.00 лв./кг
Толстолоб
7.00 лв./кг
Щука / Европейски сом
12.00 лв./кг
Каракуда / Уклей / Кефал / Лин / Бабушка
3.00 лв./кг

*Депозит за взета въдица – 20 лв. След връщане на въдицата депозитът се възстановява.

зона за забавления

В зоната за забавления ви очакват джаги, въздушен хокей, карусел и клатушки. Имайте предвид, че съоръженията работят с жетони. След заплащане на желания от вас атракцион, наш служител ще ви проведе кратък инструктаж. Разбира се, правило номер едно е да се забавлявате. Но за ваше и наше спокойствие аниматорът ще ви разясни как да използвате съоръженията.

зоокътове

Няма съмнение – досегът до природата и животните в това число е изключително важен за всеки човек. Животните ни учат на истинска любов и състрадание, а общуването с тях зарежда сърцата и душите ни с радост. Любопитните погледи на малки и големи се събират пред зоокътовете в хидропарк “Вятърните мелници”. Тук може да се запознаете с много разнообразни животински видове като:

Детски кътове

Вярваме, че нашите деца са нашите слънца. За да не слизат усмивките от лицата на мъниците, за тях сме осигурили много и различни забавления – батути, люлки, пързалки, детски кораб, замък. Детските кътове са проектирани по най-високи стандарти за безопасност, за да може вие като родители да сте спокойни, че вашите съкровища играят в сигурна среда.

Енергийна релаксираща пирамида

На територията на хидропарк “Вятърните мелници” се намира единствената на Балканите “енергийна пирамида”. В нея са изложени повече от 70 вида полускъпоценни и скъпоценни камъни с естествен произход. Добити са от Китай, Бразилия, Индия, Сингапур, Боливия, Етиопия, Пакистан, ЮАР, Венецуела, Чехия, Тунис. Вярваме, че щом се приближите до пирамидата, ще усетете магическата сила и ще се заредите с положителен заряд.

Беседки

Гордеем се не само с многобройните атракции, но и с уникалните беседки, които може да откриете при нас. Пет уникални по своята архитектура беседки ви очакват, за да ви предложат отмора и уединение сред природата. Беседките са подходящи не само за тези, които търсят тишина и спокойствие, но и за весели и шумни компании.

Мост и остров на влюбените

Знаете тази легенда, сигурни сме. Ако искате любовта ви да е вечна, трябва да я заключите с катинар на някой мост и да изхвърлите ключа. Едва когато катинарът сам се отключи, тогава вие ще се разделите с половинката си. В хидропарк “Вятърните мелници” даваме възможност на всички влюбени да заключат обичта си с катинар във формата на сърце.

пяна парти

Кой каза пяна парти? Усмивки, много настроение и 100% забавление. Щуро и забавно като никое друго, това парти със сигурност ще го помните винаги. Заради невероятното забавление, което гарантира, пяна партито е подходящо и за големи компании. Може да организираме пяна парти за вас и вашето събитие при предварителна заявка.

волейбол

Всяка секунда тук да е изпълнена с хубави емоции и много забавления. Това е нашата основна цел. Точно затова сме се погрижили и за любителите на волейбола. На територията на “Вятърните мелници” ще откриете волейболно игрище. Ако сте фенове на този спорт, може да организирате мини турнир с приятели или просто се насладите на играта.

Тенис на маса

Освен невероятно разнообразие от водни атракции, тук ви очаква и тенис маса. Играта, както знаете, се играе от двама или четирима играчи. Ако сте четиричленно семейство, може да се разделите на два отбори по двама души и да се забавлявате всички заедно. Тенисът на маса е подходящ както за деца, така и за възрастни.

ДО 20% ОТСТЪПКА

Поръчайте сега своят подаръчен ваучер

и вземете
15% отстъпка на ваучер за 2 нощувки!
или
20% отстъпка на ваучер за 3 нощувки!

Отстъпка за подаръчни ваучери