ХОТЕЛСКА ЧАСТ

Хотелската база е с уникален облик, а широкият спектър от услуги и атракции ни превръщат в нещо повече от място за забавление и хотел около София. “Вятърните мелници” е уникална дестинация, подходяща за всеки, който търси неповторимо изживяване, адреналин и вълнуващи емоции. Тук на ваше разположение са 6 триетажни къщи с луксозни бутикови стаи и апартаменти, джуниър суити и премиум сиут апартаменти, както и Странноприемница с двойни делукс стаи и делукс апартаменти. Общо 28 помещения, където може да продължите своя релакс или да се отдадете на почивка. Стаите и апартаментите разполагат с всичко нужно, за да ви гарантират незабравим престой. Настаняването на деца до 5-годишна възраст, е безплатно, а за най-малките осигуряваме безплатно бебешка кошара. Домашни любимци също са добре дошли – срещу допълнително заплащане.

Суит стаи

Суитите се намират на първия етаж. Разполагат с две стаи – комфортна спалня и уютен хол. В хола ще откриете диван, който може да бъде използван като единично легло или като спалня за двама (след разтягане).

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

Премиум Суит стаи

Премиум суитите са точният избор, ако след забавленията в басейните искате да продължите с релакса. Намират се на първия етаж. Може да се насладите на топлата вода в перленото джакузи, разположено на балкона. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

Джуниър суит стаи

Стаите Джуниър суит се намират на втория етаж. Щом прекрачите прага им, ще видите комфортна спалня и уютна мека мебел. Този тип стаи разполагат с диван, който лесно се превръща в спалня, в която могат да се отдадат на почивка един или двама души. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървиз

Минибар

Двойни стаи

Двойните стаи се намират на третия етаж. Разполагат със спалня за двама и тераса с гледка към езерото. Ако изберете този тип настаняване, почивката ви със сигурност ще е приятна, а гледката – спираща дъха. Езерото се простира на площ от 30 000 кв. м и гледката към него е истинско вълшебство. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

двойни делукс стаи

Двойни Делукс стаи впечатляват с комфорт и модерни удобства. Предназначени са за настаняване на двама.  Намират се в отделна сграда, носеща името Странноприемница. Този тип помещения са отличен избор за двойка или възрастен с едно дете.

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

делукс апартаменти

Делукс апартаментите са разположени в сградата с име Странноприемница. Капацитетът им е 4 души. Състоят се от две стаи – спалня и хол. В спалнята могат да се настанят двама души, а в хола – още двама. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар