ХОТЕЛСКА ЧАСТ

Хотелската база е с уникален облик, а широкият спектър от услуги и атракции ни превръщат в нещо повече от място за забавление и хотел около София. “Вятърните мелници” е уникална дестинация, подходяща за всеки, който търси неповторимо изживяване, адреналин и вълнуващи емоции. Тук на ваше разположение са 6 триетажни къщи с луксозни бутикови стаи и апартаменти, джуниър суити и премиум сиут апартаменти, както и Странноприемница с двойни делукс стаи и делукс апартаменти. Общо 28 помещения, където може да продължите своя релакс или да се отдадете на почивка. Стаите и апартаментите разполагат с всичко нужно, за да ви гарантират незабравим престой. Настаняването на деца до 5-годишна възраст, е безплатно, а за най-малките осигуряваме безплатно бебешка кошара. Домашни любимци също са добре дошли – срещу допълнително заплащане.

апартамент
1-ви етаж С БАЛКОН И ИЗГЛЕД КЪМ ЕЗЕРОТО

Апартаментите се намират на първия етаж. Разполагат с две стаи – комфортна спалня и уютен хол. В хола ще откриете диван, който може да бъде използван като единично легло или като спалня за двама (след разтягане).

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

АПАРТАМЕНТ С ДЖАКУЗИ
1-ви етаж с балкон и изглед към езерото

Премиум апартаментите са точният избор, ако след забавленията в басейните искате да продължите с релакса. Намират се на първия етаж. Може да се насладите на топлата вода в перленото джакузи, разположено на балкона. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

стая
2-ри етаж с балкон и изглед към езерото

Стаите се намират на втория етаж. Щом прекрачите прага им, ще видите комфортна спалня и уютна мека мебел. Този тип стаи разполагат с диван, който лесно се превръща в спалня, в която могат да се отдадат на почивка един или двама души. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървиз

Минибар

стая
3-ти етаж с балкон и изглед към езерото

Двойните стаи се намират на третия етаж. Разполагат със спалня за двама и тераса с гледка към езерото. Ако изберете този тип настаняване, почивката ви със сигурност ще е приятна, а гледката – спираща дъха. Езерото се простира на площ от 30 000 кв. м и гледката към него е истинско вълшебство. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

двойни делукс стаи

Двойни Делукс стаи впечатляват с комфорт и модерни удобства. Предназначени са за настаняване на двама.  Намират се в отделна сграда, носеща името Странноприемница. Този тип помещения са отличен избор за релакс и спокойствие.

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

делукс апартаменти

Делукс апартаментите са разположени в сградата с име Странноприемница. Капацитетът им е 4 души. Състоят се от две стаи – спалня и хол. В спалнята могат да се настанят двама души, а в хола – още двама. 

Интернет

Климатик

Телевизор

Румсървис

Минибар

ДО 20% ОТСТЪПКА

Поръчайте сега своят подаръчен ваучер

и вземете
15% отстъпка на ваучер за 2 нощувки!
или
20% отстъпка на ваучер за 3 нощувки!

Отстъпка за подаръчни ваучери