Ресторант

Ресторантът е на два етажа, проектиран в средновековен стил, невероятно място за провеждане на семейни тържества и фирмени събития. Основният салон е с капацитет за 130 човека, стилният интериор се допълва от камината, която е разположена централно в салона, под полюлейте от ковано желязо. Вторият етаж на ресторанта е с две обособени зали, голямата зала е с капацитет 40 човека, малката – 16 човека, помещението е подходящо за разполагане на мултимедия. Пред ресторанта са обособени две веранди, както и едно от най-романтичните места в хидропарка – кеят пред основния ресторант.

"Дон Кихот"

Заведението до басейните „Дон Кихот“, с капацитет за 60 човека, предлага прясно приготвени храни, скара, салати, сладки изкушения, топли, студени и тонизиращи напитки. Заведението е изградено изцяло от камък и дърво, а полилеите и осветителните тела са изработени от ковано желязо.

Барове

Насладете се на студено фрапе, тонизираща напитка или свеж коктейл в новооткрития бар при басейните. Изграден в типичен за хидропарк стил, барът, разполагащ с капацитет за 30 човека, допълва усещането за пълен релакс и комфорт.

Бирария

Бирарията предлага прясно приготвени храни: традиционна скара, сръбска скара, салати, пържена риба, топли и студени напитки, с капацитет за 140 човека тя се намира при втория вход на хидропарка, непосредствено до нея е обособен щанд, на който се предлагат сладолед, безалкохолни напитки, топла царевица и други. Прилежащите маси на бирарията са разположени под тента на изградена крепостна стена успоредно на езерото, в близост до детските кътове и атракционите.