Водни Пързалки

ХИДРОПАРКЪТ С НАЙ-МНОГО ВОДНИ ПЪРЗАЛКИ

Забравете за думите на вашите колеги и приятели, че не можете да живеете в измислен свят от приказките. Хидропарк Вятърните Мелници ви телепортира в нов уникален и единствен по рода си свят. Великолепната и живописна гледка на брега на езерото, зелинината около него, и постройките от еко материали дават на пейзажа допълнителна топлота.

 

водни пързалки

 

 

Това е единственият хидропарк около София предлагащ толкова много водни пързалки! Освен разнообразие от атракциони за децата предоставяме и много възможности за отдих на възрастните. Забавленията влючват 6 басейна с кристално чиста вода и два обезопасени детски басейна. Разполагаме със следните водни пързалки: 100-метрова водна ролба, 52-метрова ектремна пързалка за любителите на адреналина и детски “октопод” с три разклоняващи се водни пързалки. Всичките съоръжения са напълно обезопасени за спокойсвието на клиента.

Ако пет дена в седмицата работите на пълни обороти, разпускането и релаксацията имат голямо значение за вас. Дори и да не сте, хидропаркът е перфектното място за отдих или забава, ако идвате със семейството. Приказния свят на нашите водни пързалки се намира само на 20км от забързания и изтощаващ живот на София. Така не е нужно да пътувате чак до морските курорти за да може да си починете и да бъдете с вашите деца, приятели или близки докато плувате из кристалните води на нашите басейни. Закупете си билет сега!

Не чуствайте вина, че се отдавате на заслужена почивка! За да сте щастиви и енергични трябва да сте добре отпочинали и спокойни. Можете да го постигнете само с няколко спускания по ектремните водни пързалки позволяващи да преодолеете всеки страх.

Цените са достъпни за всеки човек, търсещ уникалното в една почивка. Хотелската част на хидропарк Вятърните Мелници е винаги отворена за посетители тези желаещи интензивна релаксация. Всички деца навършили 5 години се ползват с безплатно настаняване, а за гостите с малки деца осигуряваме бебешка кошарка напълно безплатно.