ПОЛЗОТВОРЕН ТИЙМБИЛДИНГ СРЕД ПРИРОДАТА

Хидропарк Вятърните Мелници предлага невероятни  възможности за провеждане на модерен тиймбилдинг. Нашият комплекс освен с басейни разполага с множество съоръжения, както и отлично подготвени треньори за провеждане на един пълен и ползотворен тиймбилдинг за вашата фирма.

Можете да проведете заниманията на волейболното игрище, това за мини футбол или някой от басейните; да организирате игри на стрелба с лък или пейнтбол, състезания по конна езда или риболов. Ние съобразяваме тиймбилдинг програмите не само с целите ви, а и с физическите възможности на колектива, който взима участие. В хидропарк Вятърните Мелници ще можете да се насладите и на отлично приготвена храна, вечери с разнообразна музикална програма и първокласно ниво за настаняване, ако прецените да останете след интензивния ден посветен на сплотяването чрез тиймбилдинг практики.

Можем да разработим програма, включваща работа в екип, справяне с трудни задачи и  упражнения за изграждане на доверие между служителите ви. Тъй като заниманията се провеждат на открито, клиентите ни, правили тиймбилдинг при нас споделят, че се е повишил и общият тонус на участниците, което е невъзможно да се постигне в зала.

Независимо колко натоварена тиймбилдинг програма сте предвидили, при нас служителите ви ще се почувстват свободни от всекидневните си задължения, ще могат да се концентрират върху игрите и същевременно ще се чувстват отпочинали и заредени след това.

Ще имате пълното съдействие на целия екип и на разположение цялото оборудване, с което разполагаме за успешното провеждане на всичките тиймбилдинг игри. Свържете се с нас за предварителна резервация и параметри на мероприятието.