ПОЛЗОТВОРЕН ТИЙМБИЛДИНГ СРЕД ПРИРОДАТА

Хидропарк Вятърните Мелници предлага невероятни  възможности за провеждане на модерен тиймбилдинг. Нашият комплекс освен с басейни разполага с множество съоръжения, както и отлично подготвени треньори за провеждане на един пълен и ползотворен тиймбилдинг за вашата фирма.

Можете да проведете заниманията на волейболното игрище, това за мини футбол или някой от басейните; да организирате игри на стрелба с лък или пейнтбол, състезания по конна езда или риболов. Ние съобразяваме тиймбилдинг програмите не само с целите ви, а и с физическите възможности на колектива, който взима участие. В хидропарк Вятърните Мелници ще можете да се насладите и на отлично приготвена храна, вечери с разнообразна музикална програма и първокласно ниво за настаняване, ако прецените да останете след интензивния ден посветен на сплотяването чрез тиймбилдинг практики.

Можем да разработим програма, включваща работа в екип, справяне с трудни задачи и  упражнения за изграждане на доверие между служителите ви. Тъй като заниманията се провеждат на открито, клиентите ни, правили тиймбилдинг при нас споделят, че се е повишил и общият тонус на участниците, което е невъзможно да се постигне в зала.

Независимо колко натоварена тиймбилдинг програма сте предвидили, при нас служителите ви ще се почувстват свободни от всекидневните си задължения, ще могат да се концентрират върху игрите и същевременно ще се чувстват отпочинали и заредени след това.

Ще имате пълното съдействие на целия екип и на разположение цялото оборудване, с което разполагаме за успешното провеждане на всичките тиймбилдинг игри. Свържете се с нас за предварителна резервация и параметри на мероприятието.

АДРЕС

ЗА КОНТАКТИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

На 20 км. от гр. София, на входа на с. Горна Малина. Повече информация как да стигнете до нас от тук.

Имейл: office@melnicite.bg

Телефон: 0700 10 880

Понеделник - Четв.: 09:00 - 19:00  
Петък: 09:00 - 21:00 
Събота: 08:00 - 23:00 
Неделя: 08:00 - 21:00 

Show More

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ