Тиймбилдинг и забавление в хидропарк “Вятърните мелници“

Хидропарк „Вятърните мелници“, предлага невероятни  възможности за провеждане на тийм билдинг.Нашия комплекс освен с басейни разполага и с множество атракции както отлично подготвени треньори за провеждане на разнообразни игри и занимания за вашата фирма. Ние разполагаме с волейболно игрище, мини футболно игрище, предлагаме стрелба с лък, конна езда, пейнтбол. Ние съобразяваме нашите тийм билдинг програми съобразно вашите предпочитания, както и физическите възможности на членовете на вашия колектив. В хидропарк „Вятърните мелници“ ще можете да се насладите и на отлично приготвена храна, вечери с разнообразна музикална програма и първокласно ниво за настаняване.С нашия тийм билдинг ние предлагаме сплотяване, работа в екип и изграждане на доверие на членовете на колектива. Ние предлагаме разнообразни игри и занимания , които ще забавляват вашите служители.Чрез игрите ни на открито, вашите служители ще получат умения да работят в екип, да се справят с трудни задачи. Това ще повиши общия тонус на колектива, като чрез тийм билдинга се развиват разнообразни качества във всеки един от участниците. Тийм билдинга може да бъде на открито, където се предлагат разнообразни възможности за риболов, пейнтбол, конна езда.В хидропарк „Вятърните мелници“ служителите ще се почувстват отпочинали и свободни от всекидневните си задължения.

 

Тиймбилдинг

След преминаване на нашата програма ще имате сплотен колектив.Чрез разнообразните тийм билдинг игри, вашата фирма ще подобри постиженията на служителите си, членовете от екипа ще станат по-сплотени и ще се научат да работят заедно.

Така чрез отборна игра, служителите ще се чувстват по-близки, доверието между тях ще се подобри и те ще дават по-добри резултати в работата си.