ФОКУСИРАЙТЕ СЕ ВЪРХУ РЕЛАКСА СЪС СТРЕЛБА С ЛЪК

Хидропарк Вятърните мелници ви предизвиква да се пробвате в ново начинание - стрелба с лък! Вкусете адреналина, докато опъвате тетивата на поредната стрела. Въоръжете се като древните траки с лък и колчан стрели и преборете мишената. Разберете до колко използвате своята ловкост, концентрация и внимание. Ние ви предлагаме невероятна възможност да тествате себе си!

Запишете се на урок по стрелба с лък и ние ще ви запознаем със съставните части на оръдието. Ще научите интересна информация за това къде и защо е бил използван най-често. Все пак умението за стрелба с лък е едно от най-древните военни практики, развило се в благородническо спортно хоби, а днес и в дисциплина със състезателен характер.  Олицетворение е на едни от най-големите митологични герои като Робин Худ или Вилхелм Тел, които няма как да не са ви познати.

Хидропарк Вятърните мелници предлага стрелба с лък на специално обособени площи. Професионални инструктори ще се погрижат вие да научите всичко необходимо, за да направите перфектния изстрел. При нас ще научите как се държи правилно лъкът, как се опъват тетивата, така че да забиете стрелата точно в целта. Ще имате възможност да се преборите с мишени с различно ниво на трудност, разположени на разстояние 10 и 20 метра от мястото за стрелба.

За по-смелите фенове, дошли да се упражнят в стрелба с лък сме подготвили мишени на разстояние от 30 метра! Не се страхувайте да опитате. Този споирт е подходяща за всеки, както за силния пол, така и за красивите дами и тийнейджъри.

В хидропарк Вятърните мелници заедно ще изживеем предизвикателството стрелба с лък, което има голяма вероятност да се превърне във ваша бъдеща страст. Разбираме колко вълнуващо и ново ще е това приключение за вас. За това сме се погрижили всеки един момент от времето прекарано тук да ви остави приятен спомен и да пожелаете да се върнете отново! За да бъде пълно вашето приключение пълно, добавете към вашата почивка и конна езда сред природата.