Хармония и релакс сред природата

Риболовът е предложен по изключително удобен и приятен начин, самостоятелно или с приятели можете да се забавлявате на добре оборудваните кейове с маси, пейки под екзотичен покрив от тръстика. Предлагаме сервиз до всеки рибарски кей, поръчки се приемат на безплатен телефон. Около езерото са изградени 9 кея с общ капацитет 80 места.

Цени на риболов:

Цена за риболов на въдица – 5.00 лв. за една въдица
Наем на въдица – 5.00 лв.
За внасяне на две или повече въдици – 5.00 лв. на въдица​

 

Цени на трофейни екземпляри:

Сом над 15кг. – 20лв./кг.
Шаран над 8кг. – 20лв./кг.
Щука над 6кг.- 20лв./кг
Бял амур над 8 кг. – 20лв./кг.

Цени на риба:

Шаран – 7 лв./кг.
Бял амур – 7 лв./кг.
Толстолоб – 5 лв./кг.
Европейски сом – 12.00 лв./кг.
Щука – 12.00лв./кг.
Каракуда – 2.00 лв./кг.
Уклей – 2.00 лв./кг.
Кефал – 2.00 лв./кг.
Лин – 2.00 лв./кг.
Бабушка – 2.00 лв./кг..

Мост и остров на влюбените

Разходка и релакс

РИБОЛОВ

Хидропарк  Вятърните Мелници е една най-добрите дестинации за риболов около София. Не само защото предлагаме невероятно разнообразие от риби за улов: европейски сом, шаран, бял амур, толстолоб, кефал, уклей, щука, каракуда, лин, бабушка и др., а и защото предлагаме услугата денонощно – със специално предложение за нощен риболов между 22.00 ч. и 6.00 ч. Хидропарк Вятърните мелници е уникално място за риболов около София, защото преди и след ловенето на риба можете да се възползвате самостоятелно или в компания от десетките други атракциони и услуги, които предлага нашия комплекс. Резервирайте вашия час и пробвайте!

Хидропарк Вятърните мелници и неговата зона за рибари се намират в екологично чист район за риболов около София. Рибните ресурси и простор на зарибената езерна площ създават отлични условия за . Релаксиращата атмосфера се подсилва от малко островче в средата на езерото с пауни и кокошки, а в него плуват патици – каролинки, мандаринки, индийски бегачи, зеленоглави патици, черни лебеди и гъски. Това превръща нашето предложение в едно от най-добрите за риболов около София. 

 

Плюсовете на нашия комплекс като дестинация за риболов около София не свършват дотук. Ние предлагаме хармонично съчетание от различни видове отдих и се стремим да е интересно за всичките ни посетители: за възрастни, деца, за любителите на активната или лежерна почивка, в компанията на приятели или самостоятелно – всеки наш гост да намери нещо по свой вкус. Така феновете на рибите, търсещи своето място за риболов около София, ще могат да се разнообразят и с други активности. Освен това те могат да прекарат и време с любимия човек и любимата компания независимо дори и те да не са фенове на риболова.