ТОП ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ВСЯКА РАЗХОДКА ОКОЛО СОФИЯ

Хидропарк Вятърните Мелници е уникален атракционен комплекс с хотел, ресторант, басейни и атракциони, които го превръщат в задължителна дестинация при всякакъв вид разходка около София. Известни сме с 6-те си басейна но има още причини да ни включите във вашата разходка около София са нашите атракциони: водни колела, конна езда, АТВ, стрелба с лък, родео и още много други. Разгледайте нашето портфолио, направете резервация и ни поставете в навигацията си при следваща разходка около София.

Нашият комплекс е и дестинация за пълноценна почивка около София благодарение на своята хотелска част с уникална архитектура и разпределение. Нашите услуги не свършват дотук. С радост ще бъдем домакини на мероприятия от всякакъв мащаб,та дори сватби. Дори и да не се омъжвате или жените, нашият ресторант ще приготви за вас уникално вкусни ястия и е още една причина да ни посетите при всяка разходка около София.

Нашият уникален комплекс е създаден с мисъл и за семействата и техните малки съкровища. Детският кът, с който разполагаме, ни превръща в любима локация при разходка около София за семейства, които търсят почивка от София, но също така искат почивка около София. Освен професионални аниматори, в него вашето дете ще открие най-разнообразни занимания, които ще изпълнят неговия ден с щастие и усмивки и ще предоставят спокойствие през нощта за вас, като родители. Разбира се, не забравяме и родителите, за татковците предлагаме риболов, а за дамите – фиш спа и други спа процедури.

Всеки път когато планирате разходка около София, можете да разгледате цените на нашите услуги. Прекрасната почивка около София е на една ръка разстояние в хидропарк Вятърните Мелници.