ТОП ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ВСЯКА РАЗХОДКА ОКОЛО СОФИЯ

Хидропарк Вятърните Мелници е уникален атракционен комплекс с хотел, ресторант, басейни и атракциони, които го превръщат в задължителна дестинация при всякакъв вид разходка около София. Известни сме с 6-те си басейна но има още причини да ни включите във вашата разходка около София са нашите атракциони: водни колела, конна езда, АТВ, стрелба с лък, родео и още много други. Разгледайте нашето портфолио, направете резервация и ни поставете в навигацията си при следваща разходка около София.

Нашият комплекс е и дестинация за пълноценна почивка около София благодарение на своята хотелска част с уникална архитектура и разпределение. Нашите услуги не свършват дотук. С радост ще бъдем домакини на мероприятия от всякакъв мащаб,та дори сватби. Дори и да не се омъжвате или жените, нашият ресторант ще приготви за вас уникално вкусни ястия и е още една причина да ни посетите при всяка разходка около София.

Нашият уникален комплекс е създаден с мисъл и за семействата и техните малки съкровища. Детският кът, с който разполагаме, ни превръща в любима локация при разходка около София за семейства, които търсят почивка от София, но също така искат почивка около София. Освен професионални аниматори, в него вашето дете ще открие най-разнообразни занимания, които ще изпълнят неговия ден с щастие и усмивки и ще предоставят спокойствие през нощта за вас, като родители. Разбира се, не забравяме и родителите, за татковците предлагаме риболов, а за дамите – фиш спа и други спа процедури.

Всеки път когато планирате разходка около София, можете да разгледате цените на нашите услуги. Прекрасната почивка около София е на една ръка разстояние в хидропарк Вятърните Мелници.

АДРЕС

ЗА КОНТАКТИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

На 20 км. от гр. София, на входа на с. Горна Малина. Повече информация как да стигнете до нас от тук.

Имейл: office@melnicite.bg

Телефон: 0700 10 880

Понеделник - Четв.: 09:00 - 19:00  
Петък: 09:00 - 21:00 
Събота: 08:00 - 23:00 
Неделя: 08:00 - 21:00 

Show More

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ