За Нас

Перфектното място за релакс!

Хидропарк „Вятърните Мелници” се намира на 25 километра от гр. София, в началото на с. Горна Малина.

 

В комплекса функционират пет заведения, шест басейна, хотелска част, езеро за спортен риболов, зоо кът и много атракции за малки и големи. Освен релакс и почивка, комплексът предлага организиране на всякакви видове тържества и мероприятия.

Аквапарк

Седем басейна и много забавления!

Басейните са изключително приятни за разхлаждане в горещите дни от годината, също така предлагат редица удобства като шезлонги, чадъри, шалтета и други.

 

Подходящи са за малки и големи гости, цeната е за едно лице и включва: ползването на водна ролба, екстремна пързалка, детски „октопод“ с три пързалки, шезлонг, масичка, чадър или тента.

 

Около басейните има разположени соларни душове, съблекални, бани, гардероби за личен багаж, 1300 дървени шезлонга и ратанови легла.

Хотел

Лукс, красота и стил!

Хотелската част на хидропарк “Вятърните Мелници” e съставена от шест триетажни къщи, всяка с един апартамент и две стаи.

 

Пред къщите се простира великолепното езеро с 30 000 кв.м. водно огледало, както и трите басейна в хидропарка.

 

В цената са включени 23 бонуса, които ще направят престоя Ви още по-приятен. Цената за нощувка започва от 69 лева на човек, офертата важи до края на август, възползвайте се!

Атракции

Много забавления за всички!

Хидропарк “Вятърните Мелници” предлага на своите гости: конна езда, родео бик, пейнтбол, волейболно игрище, стрелба с лък, тенис на маса, водни колела, топки за ходене по вода, мини-голф, петанка, зоо кътове.

 

В комплекса е изградена и единствената на Балканите “енергийна пирамида”, за по-малките предлагаме детски кътове, тематични къщички, пиратски кораби, люлки пързалки, батути, футболно игрище, къщички за игра и много други забавления.

Заведения

Разнообразна кухня за всеки вкус!

В комплекса се предлагат храни и напитки отговарящи на всеки вкус и предпочитания разпределени в тематични заведения – основен ресторант с изискано меню, бирария с традиционна скара, беседка на “Дон Кихот” и бар-басейн.

 

Ресторантът е на два етажа, проектиран в средновековен стил, невероятно място за провеждане на рожденни дни, сватби и други семейни тържества, като и фирмени събития.

Мероприятия

Организирайте незабравимо тържество!

Възложили са Ви организиране на фирмено събитие или имате някакъв друг повод за купон, празнуване, официален коктейл или просто искате да организирате парти – изненада?

 

При нас можете да се веселите свободно и необезпокоявано. Хидропарк “Вятърните Мелници” предоставя по Ваше желание професионален DJ, огнено шоу, заря, любими изпълнители от различни жанрове музика и други.

Езеро

Красота и романтика!

Риболовът е предложен по изключително удобен и приятен начин, самостоятелно или с приятели можете да се забавлявате на добре оборудваните кейове с маси, пейки под екзотичен покрив от тръстика.

 

Предлагаме сервиз до всеки рибарски кей, поръчки се приемат на безплатен телефон. Около езерото са изградени 9 кея с общ капацитет 80 места.

АДРЕС

ЗА КОНТАКТИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

На 20 км. от гр. София, на входа на с. Горна Малина. Повече информация как да стигнете до нас от тук.

Имейл: office@melnicite.bg

Телефон: 0700 10 880

Понеделник - Четв.: 09:00 - 19:00  
Петък: 09:00 - 21:00 
Събота: 08:00 - 23:00 
Неделя: 08:00 - 21:00 

Show More

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ