За Нас

Перфектното място за релакс!

Хидропарк „Вятърните Мелници” се намира на 25 километра от гр. София, в началото на с. Горна Малина.

 

В комплекса функционират пет заведения, шест басейна, хотелска част, езеро за спортен риболов, зоо кът и много атракции за малки и големи. Освен релакс и почивка, комплексът предлага организиране на всякакви видове тържества и мероприятия.

Аквапарк

Седем басейна и много забавления!

Басейните са изключително приятни за разхлаждане в горещите дни от годината, също така предлагат редица удобства като шезлонги, чадъри, шалтета и други.

 

Подходящи са за малки и големи гости, цeната е за едно лице и включва: ползването на водна ролба, екстремна пързалка, детски „октопод“ с три пързалки, шезлонг, масичка, чадър или тента.

 

Около басейните има разположени соларни душове, съблекални, бани, гардероби за личен багаж, 1300 дървени шезлонга и ратанови легла.

Хотел

Лукс, красота и стил!

Хотелската част на хидропарк “Вятърните Мелници” e съставена от шест триетажни къщи, всяка с един апартамент и две стаи.

 

Пред къщите се простира великолепното езеро с 30 000 кв.м. водно огледало, както и трите басейна в хидропарка.

 

В цената са включени 28 бонуса, които ще направят престоя Ви още по-приятен.

Атракции

Много забавления за всички!

Хидропарк “Вятърните Мелници” предлага на своите гости: конна езда, родео бик, пейнтбол, волейболно игрище, стрелба с лък, тенис на маса, водни колела, топки за ходене по вода, мини-голф, петанка, зоо кътове.

 

В комплекса е изградена и единствената на Балканите “енергийна пирамида”, за по-малките предлагаме детски кътове, тематични къщички, пиратски кораби, люлки пързалки, батути, футболно игрище, къщички за игра и много други забавления.

Заведения

Разнообразна кухня за всеки вкус!

В комплекса се предлагат храни и напитки отговарящи на всеки вкус и предпочитания разпределени в тематични заведения – основен ресторант с изискано меню, бирария с традиционна скара, беседка на “Дон Кихот” и бар-басейн.

 

Ресторантът е на два етажа, проектиран в средновековен стил, невероятно място за провеждане на рожденни дни, сватби и други семейни тържества, като и фирмени събития.

Мероприятия

Организирайте незабравимо тържество!

Възложили са Ви организиране на фирмено събитие или имате някакъв друг повод за купон, празнуване, официален коктейл или просто искате да организирате парти – изненада?

 

При нас можете да се веселите свободно и необезпокоявано. Хидропарк “Вятърните Мелници” предоставя по Ваше желание професионален DJ, огнено шоу, заря, любими изпълнители от различни жанрове музика и други.

Езеро

Красота и романтика!

Риболовът е предложен по изключително удобен и приятен начин, самостоятелно или с приятели можете да се забавлявате на добре оборудваните кейове с маси, пейки под екзотичен покрив от тръстика.

 

Предлагаме сервиз до всеки рибарски кей, поръчки се приемат на безплатен телефон. Около езерото са изградени 9 кея с общ капацитет 80 места.