ЗАПОВЯДАЙТЕ В ЕДИН ОТ НАЙ-РОМАНТИЧНИТЕ РЕСТОРАНТИ ЗА СВАТБА!

Открили сте сродната си душа? Искате да скрепите любовта си с брачен съюз и сте достигнали момента организиране на сватба? Ние, от хидропарк Вятърните мелници, ще се радваме да бъдем ваш партньор в това начинание.

Какво ни отличава?

Предлаганите ресторанти за сватба са много и това прави изборът на подходящият за вас една от най-трудните задачи. Младоженци, това, което ние ви предлагаме е организиране на сватба в романтичната средновековна обстановка на нашият реесторант, чийто основен салон е с капацитет 130 места.

Ние покриваме и най-важното изискване за топ ресторанти за сватба - богато меню, приготвено от майстор готвачи. Работим без лимити в подбора на меню. Ще впечатлим гостите ви еднакво, както с традиционни български ястия, така ис интернационални или гурме специалитети.

Това, което ни прави един от най-подходящите ресторанти за сватба е възможността за огнено шоу и заря, които да оставят ярък положителен спомен у вашите гости и самите вас. Освен че няма да ви ограничим в „шумното празнуване“ на специалният момент, ние можем да предложим цялостно организиране на сватба, включващо професионален DJ, фотограф, музикални изпълнители от различни жанрове.

Има и още...

Резервирайте консултация с екипът на Вятърните мелници и научете повече за изнесеният ритуал, който правим на кей във водата. Заредете себе си и гостите си с още повече романтично настроение преди да се пренесете за купон в един от най-добрите ресторанти за сватба.

При нас можете да разчитате на нас за организиране на сватба, където забавлението на гостите е подсигурено, обслужването е с усмивка, а протичането на ритуалите е безпороблемно. Избирайки Вятърните мелници пред други ресторанти за сватба ви дава преди всичко коректност и професионализъм, както и уникална локация за споделяне на най-щастливият ви ден с най-любимите хора.