ЗАПОВЯДАЙТЕ В ЕДИН ОТ НАЙ-РОМАНТИЧНИТЕ РЕСТОРАНТИ ЗА СВАТБА!

Открили сте сродната си душа? Искате да скрепите любовта си с брачен съюз и сте достигнали момента организиране на сватба? Ние, от хидропарк Вятърните мелници, ще се радваме да бъдем ваш партньор в това начинание.

Какво ни отличава?

Предлаганите ресторанти за сватба са много и това прави изборът на подходящият за вас една от най-трудните задачи. Младоженци, това, което ние ви предлагаме е организиране на сватба в романтичната средновековна обстановка на нашият реесторант, чийто основен салон е с капацитет 130 места.

Ние покриваме и най-важното изискване за топ ресторанти за сватба - богато меню, приготвено от майстор готвачи. Работим без лимити в подбора на меню. Ще впечатлим гостите ви еднакво, както с традиционни български ястия, така ис интернационални или гурме специалитети.

Това, което ни прави един от най-подходящите ресторанти за сватба е възможността за огнено шоу и заря, които да оставят ярък положителен спомен у вашите гости и самите вас. Освен че няма да ви ограничим в „шумното празнуване“ на специалният момент, ние можем да предложим цялостно организиране на сватба, включващо професионален DJ, фотограф, музикални изпълнители от различни жанрове.

Има и още...

Резервирайте консултация с екипът на Вятърните мелници и научете повече за изнесеният ритуал, който правим на кей във водата. Заредете себе си и гостите си с още повече романтично настроение преди да се пренесете за купон в един от най-добрите ресторанти за сватба.

При нас можете да разчитате на нас за организиране на сватба, където забавлението на гостите е подсигурено, обслужването е с усмивка, а протичането на ритуалите е безпороблемно. Избирайки Вятърните мелници пред други ресторанти за сватба ви дава преди всичко коректност и професионализъм, както и уникална локация за споделяне на най-щастливият ви ден с най-любимите хора.

АДРЕС

ЗА КОНТАКТИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

На 20 км. от гр. София, на входа на с. Горна Малина. Повече информация как да стигнете до нас от тук.

Имейл: office@melnicite.bg

Телефон: 0700 10 880

Понеделник - Четв.: 09:00 - 19:00  
Петък: 09:00 - 21:00 
Събота: 08:00 - 23:00 
Неделя: 08:00 - 21:00 

Show More

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ