Организиране на Рожден ден

ОРГАНИЗИРАНЕ НА РОЖДЕН ДЕН – РАЗЛИЧНО, ЛЕСНО И ПРИЯТНО С НАС!

организиране на рожден ден

Рожденият ден винаги носи много приятни емоции и изживявания, както за рожденика, така и за всички гости и приятели. За организиране на рожден ден може да се обърнете към нашият екип от професионалисти в  хидропарк Вятърните мелници, които ще сбъднат вашите мечти и ще създадат един специален и незабравим празник.

Обадете ни се, за да резервирате датата за вашето празненство и да ни кажете какво желаете да се случи на партито. Според броя на гостите и предпочитанията ви, можем да предложим някоя от залите на ресторанта, бирарията, заведението „Дон Кихот” или баровете до басейна. Ако желаете организиране на рожден ден в по-нетрадиционна обстановка, ние ще се погрижим да създадем такава в обособено място в комплекса.

Храната ще бъде разнообразна и вкусна, прясно сготвена и с много студени напитки, специално подбрани за вашия вкус. Майстор готвачите ще ви помогнат в изборът на меню от българската или интернационалната кухня.

Купонът може да премине и в басейна или емоцията да бъде подсилена в различните развлекателни съоръжения. Предлагаме и организиране на рожден ден с игри и занимания с аниматор, танци и музика с DJ водещ. Всички поканени на партито ще могат да ползват забавните ни атракциони, включително и тези в детския кът. А за да запазите спомена за дълго време на ваше разположение ще бъде и професионален фотограф!

Ако предпочитате организиране на рожден ден на определена тема, то нашият екип е отворен за различни идеи и предложения, които ще реализира с удоволствие. Трябва само да споделите мечтите си.

Още ли смятате, че за организиране на рожден ден се изискват огромни усилия и безкрайни часове подготовка? Поверете го на нас, резервирайте и ще се убедите, че всичко може да бъде бързо, лесно и забавно. Важно е да имате желание!

В хидропарк Вятърните мелници ще прекарате един незабравим и вълшебен рожден ден, който ще си спомняте с умиление и усмивка дълго време.