Доверете се на хидропарк Вятърни мелници при организиране на събития

Услугата организиране на мероприятия е сред основните, които предлага нашият комплекс. Ако са ви възложили организиране на събития или имате някакъв друг повод за купон, празнуване, официален коктейл или просто искате да организирате парти изненада, обърнете се към нас. В хидропарк Вятърните мелници можете да се веселите свободно и необезпокоявано. Когато става въпрос за организиране на мероприятия, предлагаме целия спектър забавления и услуги: от ангажирането на професионален DJ или любим изпълнител до огнено шоу и заря. Разгледайте нашето порфтолио за организиране на събития и изживейте с нас партито на вашите мечти. Ние развиваме постоянно нашето ноу-хау по организиране на събития и ще се радваме да чуем вашите свежи идеи и предложения.
 

Сватбени тържества

Позволете ни да бъдем Ваши домакини при организиране на мероприятия
с такава важност. Всяка двойка, на която предстои най-прекрасния ден – сватбата, има свои мечти и желания за начина, по който да сподели щастливите мигове със своите близки и приятели. В зависимост от броя на гостите и предпочитанията Ви бихме могли да предложим няколко варианта за настаняването им. Имаме сериозен опит и прекрасна материална база за организиране на събития с голям мащаб. Комплексът разполага с основен ресторант с прилежащ кей във водата, тента до крепостната стена на езерото, ратанов кът в близост до басейните и прилежащите му тераси. При организиране на събития от такава важност се доверяваме на майстор-готвачи с международен опит. Те подбират за вас богато меню от изискани ястия и питиета от българската и интернационалната кухня. Хидропаркът разполага с хотелски комплекс – комфортен, уютен и изискан, където с предварителна резервация бихте могли да настаните Вашите гости. Капацитетът на хотела при организиране на събития е 60 души. Комплиментът към младоженците,  който ще поднесем – 1 нощувка в луксозен бутиков апартамент.
 

За да допълним тържествената атмосфера ви предлагаме – огнено шоу, заря, професионален DJ, професионален фотограф – абсолютно задължителни при организиране на мероприятия от подобен характер. Предлагаме още и изнесен ритуал и музикални изпълнители от различни жанрове.

 

Тиймбилдинг

Тиймбилдинг в същността си е организиране на мероприятия, които да подобрят екипността във фирми, организации или институции.
В него служителите на даден отдел или цялата фирма обединяват усилията
в състезания, решаване на задачи, организиране на събития дори.
Но преди всичко тиймбилдингът се свързва с много усмивки и положителни емоции. При организиране на събития от такъв характер винаги се стремим да спомогнем креативната дейност, както и по-лесната комуникация между колектива. Честото организиране на мероприятия
като тиймбилдинг е сред добрите практики на успешните компании. 

 

 

 

Рождени дни и тържества

Като майстори по организиране на събития с подчертано весел и забавен характер ще ви предложим подбрани напитки, вкусна скара както и неповторима атмосфера за вашия специален ден! Персоналът ни е на разположение да задоволи вашия индивидуален вкус при организиране на мероприятия и да гарантира приятното прекарване на вас и вашите гости.

 

Детски екскурзии

В хидропарк Вятърните Мелници целим да създадем безопасна
и здравословна среда при организиране на събития, в които децата да бъдат обградени с любов и внимание. Тук ще намерите чудесни условия за организиране на мероприятия като на зелени училища, тематични уроци на открито, детските кътове и други игри и забавления. В хидропарка малчуганите ще имат възможност да творят и да изразяват себе си в естествена среда. Отворени сме за вашите идеи по организиране на събития за деца и сме готови да осигурим професионални аниматори, за да бъде празникът незабравим.

 

Урок по риболов
Хидропарк Вятърните мелници разполага с материалната база за организиране на събития от обогатяващ и занимателен характер. Предоставяме на децата възможност сами да уловят риба, запознаваме ги с въдицата и необходимите такъми за риболовство и демонстрираме различни техники. Вярваме, че чрез организиране на мероприятия от подобен характер, децата се обогатяват по уникален начин.

Разходка в езерото с водно колело
Предоставяме услугата по организиране на мероприятия, които доставят изключително голяма радост на децата. При тази разходка децата са задължително с придружител, на всяко дете се предоставя спасителна жилетка. При организиране на събития от подобен характер поставяме сигурността на първо място.
 

Топка за ходене по вода
За да бъдете абсолютно спокойни при провеждане и организиране на събития за деца всичко се случва в присъствие на професионален инструктор.
 

Стрелба с пейнтбол маркер по мишена.
При организиране на събития за деца от всичко се случва в присъствие на професионален инструктор.
 

Стрелба с прабългарски лък
При организиране на събития за деца от всичко се случва в присъствие на професионален инструктор.
 

Детски кът:

Пиратски кораб с най-страшните пирати – Черната брада и Джак Спароу. Истински замък за игри с изградена дървена сцена, която може да се ползва за организиране на събития с артистичен характер: детски пиеси, куклен театър, както и за организиране на мероприятия от всякакъв характер, които развиват детските таланти.


Когато се занимаваме с организиране на събития за деца, подаряваме на малките палавници щастливи мигове с хиляди игри, много смях и забавления,
в една напълно безопасна среда, по-красива, по-интересна и по-различна.