Мероприятия

Възложили са Ви организиране на фирмено събитие или имате някакъв друг повод за купон, празнуване, официален коктейл или просто искате да организирате парти – изненада? При нас можете да се веселите свободно и необезпокоявано. Хидропарк “Вятърните Мелници” предоставя по Ваше желание професионален DJ, огнено шоу, заря, любими изпълнители от различни жанрове музика и други.


Сватбени тържества
Всяка двойка, на която предстои най-прекрасния ден – сватбата, има свои мечти и желания за начина, по който да сподели щастливите мигове със своите близки и приятели. Позволете ни да бъдем Ваши домакини, в зависимост от броя на гостите и предпочитанията Ви, бихме могли да предложим няколко варианта за настаняването им. Комплексът разполага с основен ресторант, с прилежащ кей във водата, тента до крепостната стена на езерото, ратанов кът в близост до басейните и прилежащите му тераси. Майстор готвачите с международен опит са подбрали, изключително внимателно, богато меню от изискани ястия и питиета от българската и интернационалната кухня. Хидропаркът разполага с хотелски комплекс – комфортен, уютен, изискан, където с предварителна резервация бихте могли да настаните Вашите гости, капацитетът на хотела е за 60 човека. Комплиментът към младоженците, който ще поднесем – 1 нощувка в луксозен бутиков апартамент. За да допълним тържествената атмосфера Ви предлагаме – огнено шоу, заря, професионален DJ, фотограф, изнесен ритуал, музикални изпълнители от различни жанрове.


Тиймбилдинг
Тиймбилдинг е идея за подобряване на екипната дейност на фирми, организации или институции. Позволявайки на колеги в дадена област да обединят усилията в различни емоционални ситуации и да покажат свои способности, позволява колективната дейност да се превърне в приятно, леко и интересно занимание. Участието в различни тиймбилдинг игри предлага възможност на колегите за възникване на уникални и смешни ситуации, които допринасят за сближаване и опознаване. Изпитанията и конкурентния характер на тиймбилдинга позволяват на всеки участник да прояви личността си в невиждана до сега за колегите му светлина. Всичко това спомага изключително много за по-креативната дейност, както и за по-лесната комуникация между колектива, което е основнен фактор за успешните резултати на фирмата. Но преди всичко тиймбилдинг се свързва с много усмивки, положителни емоции и победи. Създаването и сработването на екип с общи цели, оценяващ значимостта на всеки един от членовете в него, е най- важното и същевременно най- сложното предизвикателство пред мениджмънта на всяка компания. В този смисъл тийм билдинга може да се определи като изживяване, което спомага за сплотяването на създадения вече екип и за укрепването на взаимното уважение и разбирателство в него.


Рождени дни и тържества
Ние ще ви предложим подбрани напитки, вкусна скара и мезета, както и неповторима атмосфера за вашия специален ден! Персоналът ни ще е на разположение да задоволи вашите специфични условия и да гарантира приятното прекарване на Вас и Вашите гости.


Детски екскурзии
В хидропарк “Вятърните Мелници” целим да създадем сигурна, безопасна и здравословна среда, в която децата да бъдат обградени с любов, грижи и внимание. Тук ще намерите чудесни условия за организиране на зелени училища, провеждане на разнообразни тематични уроци на открито, детските кътове и други игри и забавления. В хидропарка малчуганите ще имат възможност да творят и да изразяват себе си в естествена среда, да се запознаят от близо с огромното растително разнообразие от над 80 дървесни вида и храсти, рибите, които обитават езерото, както и със животните в зоокъта на хидропарк „Вятърните Мелници”.

  • Урок по риболов – предоставяме на децата възможност сами да уловят риба, запознаваме ги с въдицата и необходимите такъми за риболовство, демонстрираме различни техники и даваме възможност всяко дете само да хване въдица.
  • Разходка в езерото с водно колело – децата са задължително с придружител, на всяко дете се предоставя спасителна жилетка.
  • Топка за ходене по вода – невероятно забавно и весело преживяване, децата са под надзора на инструктори.
  • Стрелба с пейнтбол маркер по мишена, с инструктор.
  • Стрелба с прабългарски лък, инструктор запознава децата с прабългарския лък, начин на използването му и стрелба по мишена.
  • Детски кът:
    • Пиратски кораб, на който компания в детските игри ще правят „най-страшните пирати“ – Черната брада и Джак Спароу
    • Истински замък за игри, с кули, пързалки, вътрешен двор и изградена дървена сцена, която може да се ползва за разиграване на различни пиески, куклен театър и всякакви изяви на малките таланти.

С мисъл за нашите деца подаряваме на малките палавници щастливи мигове с хиляди игри, много смях и забавления, в една напълно безопасна среда, по-красива, по-интересна и по-различна.