Меню на Ресторант

Той е на три етажа, решен и изпълнен в стил средновековен замък – камък, дърво, факли, рицари, тежки железни полюлеи, камина, стил, уют и комфорт. Ресторанта е подходящ за провеждане на тържества и събирания от частен и обществен характер:

  • Семейни тържества
  • Сватби, балове, кръщенета, годишнини, рождени дни, юбилеи и др.
  • Фирмени събития
  • Тийм билдинг, промоции, презентации, обучения, семинари и др.

Първият етаж от ресторанта е на две нива. Основният салон е с капацитет 100 – 120 човека. Стилният интериор се допълва от камината, която е разположена централно в салона, под полюлейте от ковано желязо. Второто ниво представлява самостоятелна кула с кръгла маса и капацитет 10 човека. Вторият етаж от ресторанта е с две обособени зали. Голямата зала е с капацитет 40 човека, малката – 16 човека. Помещението е подходящо за разполагане на мултимедия. Трети етаж от ресторанта разкрива прекрасна гледка към целия комплекс. ВИП залата е с капацитет до 50 човека. Пред ресторанта са обособени две веранди. Безспорно едно от най-романтичните места в Хидропарка е кея пред основния ресторант. Той е изцяло във водата, засенчен с палмови чадъри – красиво и екзотично място.

Меню на Бирария

Бирарията се намира при Вход №2 в Хидропарка. Непосредствено до нея е обособен щанд, на който се предлагат сладолед, безалкохолни напитки, топла царевица, скрежина и др. Прилежащите маси на бирарията са разположени под тента на изградена крепостна стена успоредно на езерото, в близост до детските кътове и атракционите. Бирарията е с капацитет 140 места. Трите самостоятелни беседки са индивидуално озвучени и разкриват невероятна гледка към водното огледало на езерото.

Торти

Торта от каталога – 3,80 лв. на парче
Торта внесена от клиента – до 30 парчета – 15 лв.