КОННА ЕЗДА – ЕДНО НЕВЕРОЯТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ВСЕКИ

В хидропарк Вятръните мелници можете да изпробвате сам или с компания разнообразни приключения. Предлагаме и забавленние, което допада на всеки вкус и е подходящо за всяка възраст – конна езда! Можете да доведете цялото си семейство и да прекарате незабравим ден в компанията на красивите животни, далече от градската среда.

Изпитайте емоцията от първата конна езда заедно с нашите добре обучени коне и внимателни треньори. Докоснете се до красотата на този спорт или го превърнете в хоби за вас или вашето дете на нашите редовни курсове по конна езда за начинаещи. Те са отворени за хора на всякаква възраст и приветстваме всеки, който иска да започне приключението да се свърже с нас за включване в група или резервиране на индивидуален урок.

За най-малките търсещи приключения предлагаме и детска езда на понита с придружител.

Предлагаме и професионални уроци и интензивни упражнения по конна езда на манеж, както и в екстремни условия за напреднали в спорта, които целят покачване на адреналина.

Доверете ни се и си подарете едно разтоварващо преживяване в хидропарк Вятръните мелници, като изберете релаксираща разходка на кон сред природата в свободното си време. Усетете зареждащата енергия на конете и досега с дивото или се отпуснете на обиколка с нашите файтони и двуколки. Или пък изненадайте половинката си с романтичен жест и се насладете на уединението на следобедна конна езда. Резервирайте тук.

Предлагаме преходи през красиви терени в местността на хидропарк Вятръните мелници. Ако искате да избягате от града за един ден, това е мястото.

Докоснете се до природата. Оставете се нашите благородните животни да ви преведат през живописни места и  ви накарат да усетите красотата на развлекателната конна езда. Тя е подходяща за всеки, който желае да води активен начин на живот, да тренира мускулатурата си и да подобри своето цялостно настроение и здравословно състояние.

АДРЕС

ЗА КОНТАКТИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

На 20 км. от гр. София, на входа на с. Горна Малина. Повече информация как да стигнете до нас от тук.

Имейл: office@melnicite.bg

Телефон: 0700 10 880

Понеделник - Четв.: 09:00 - 19:00  
Петък: 09:00 - 21:00 
Събота: 08:00 - 23:00 
Неделя: 08:00 - 21:00 

Show More

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ