КОННА ЕЗДА – ЕДНО НЕВЕРОЯТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ВСЕКИ

В хидропарк Вятръните мелници можете да изпробвате сам или с компания разнообразни приключения. Предлагаме и забавленние, което допада на всеки вкус и е подходящо за всяка възраст – конна езда! Можете да доведете цялото си семейство и да прекарате незабравим ден в компанията на красивите животни, далече от градската среда.

Изпитайте емоцията от първата конна езда заедно с нашите добре обучени коне и внимателни треньори. Докоснете се до красотата на този спорт или го превърнете в хоби за вас или вашето дете на нашите редовни курсове по конна езда за начинаещи. Те са отворени за хора на всякаква възраст и приветстваме всеки, който иска да започне приключението да се свърже с нас за включване в група или резервиране на индивидуален урок.

За най-малките търсещи приключения предлагаме и детска езда на понита с придружител.

Предлагаме и професионални уроци и интензивни упражнения по конна езда на манеж, както и в екстремни условия за напреднали в спорта, които целят покачване на адреналина.

Доверете ни се и си подарете едно разтоварващо преживяване в хидропарк Вятръните мелници, като изберете релаксираща разходка на кон сред природата в свободното си време. Усетете зареждащата енергия на конете и досега с дивото или се отпуснете на обиколка с нашите файтони и двуколки. Или пък изненадайте половинката си с романтичен жест и се насладете на уединението на следобедна конна езда. Резервирайте тук.

Предлагаме преходи през красиви терени в местността на хидропарк Вятръните мелници. Ако искате да избягате от града за един ден, това е мястото.

Докоснете се до природата. Оставете се нашите благородните животни да ви преведат през живописни места и  ви накарат да усетите красотата на развлекателната конна езда. Тя е подходяща за всеки, който желае да води активен начин на живот, да тренира мускулатурата си и да подобри своето цялостно настроение и здравословно състояние.