ЕДИН ОТ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ ХОТЕЛИ ОКОЛО СОФИЯ

Хидропарк Вятърните Мелници, освен чист въздук и красива природа характерни за всички хотели около София, предлага уникален комплект от услуги иразвлечения. Няма значение дали идвате отблизо или отдалеч. Дали планирате уикенд, отпуск, почивка с цялото семейство или с приятели. Хотелската част е винаги отворена за посетители. Разгледайте стаите и апартаментите на нашия хотелски комплекс около София и направете резервация за мечтаната почивка още сега!

Нашият хотелски комплекс около София е уникален! За разлика от стандартните хотели около София, нашият се състои от шест триетажни къщи, построени с много любов и усет към красивото. Всяка от тях разполага с по един апартамент и две стаи за гости. В синхрон със заобикалящата ги природа, къщите са изградени от естествени материали, а пред тях се открива приказният пейзаж на езерото с 30 000 кв. м. водно огледало. Нещо, с което не може да се похвали никой от другите хотели около София.

 

Като единствен по рода си хотелски комплекс около София, държим да впечатлим и с подобаващо обслужване, както и различни забавления за възрастни и деца. Едва ли ще откриете толкова много простор в затворен комплекс в други популярни хотели около София.


Гледката от прозорците също е несравнима с тази на другите хотели около София.
Дизайнът на интериора е луксозен, помещенията са светли, а умерените и спокойни тонове на вътрешния декор ще направят престоя ви още по-комфортен и приятен. Следвайки традицията на българското гостоприемство, ние създаваме неповторима атмосфера на домашен уют, нетипичен за хотели около София. За удобството на нашите посетители сме оборудвали, както апартаментите, така и стаите с климатици, сейф (по желание), LCD/LED телевизори с кабелна телевизия, Wi-Fi, мини бар, румсървиз, самостоятелни бани, както подобава на висока класа на хотелски комплекс около София. За гостите ни с малки деца осигуряваме безплатно бебешка кошарка, а деца ненавършили 5 години се настаняват напълно безплатно. По този начин отново сме с едни гърди пред другите хотели около София.

 

Със сигурност ще ви хареса да се насладите на ароматно кафе или чай на някоя от верандите ни на открито, наслаждавайки се на великолепната гледка към басейните и езерото! Това удоволствие е нещо невиждано сред другите хотели около София. А ако предпочитате да посетите ресторант, то ние разполагаме с няколко тематични заведения – нещо, което трудно ще откриете в други хотели около София. За желаещите да се забавляват към цената на престоя е включена възможност за денонощен спортен риболов и достъп до всички басейни и спортни игрища. За деловите ни гости предоставяме зала за презентации, която могат да ползват безплатно. Малките ни посетители също не са забравени – за тях има достъп до зоок, два детски къта, както и множество развлечения, каквито няма да откриете в никой от другите хотели около София.

 

Широкият спектър от услуги и атракциони ни превръщат в уникална дестинация в сравнение с другите хотели около София. Комфортната база, отличаваща се със собствен облик и всички удобства на хотелски комплекс около София, е подходяща за индивидуални посещения, семейни двойки, големи компании, фирмени мероприятия. Тя не може да бъде сравнена с никоя друга сред популярните хотели около София.


Очаква ви един незабравим престой с много адреналин или пълен релакс. Вие избирате и резревитрате!