Хитро решение за риболов около София

Хидропарк  Вятърните Мелници е една най-добрите дестинации за риболов около София. Не само защото предлагаме невероятно разнообразие от риби за улов: европейски сом, шаран, бял амур, толстолоб, кефал, уклей, щука, каракуда, лин, бабушка и др., а и защото предлагаме услугата денонощно - със специално предложение за нощен риболов между 22.00 ч. и 6.00 ч. Хидропарк Вятърните мелници е уникално място за риболов около София, защото преди и след ловенето на риба можете да се възползвате самостоятелно или в компания от десетките други атракциони и услуги, които предлага нашия комплекс. Резервирайте вашия час и пробвайте!


Хидропарк Вятърните мелници и неговата зона за рибари се намират в екологично чист район за риболов около София. Рибните ресурси и простор на зарибената езерна площ създават отлични условия за . Релаксиращата атмосфера се подсилва от малко островче в средата на езерото с пауни и кокошки, а в него плуват патици – каролинки, мандаринки, индийски бегачи, зеленоглави патици, черни лебеди и гъски. Това превръща нашето предложение в едно от най-добрите за риболов около София.


Плюсовете на нашия комплекс като дестинация за риболов около София не свършват дотук. Ние предлагаме хармонично съчетание от различни видове отдих и се стремим да е интересно за всичките ни посетители: за възрастни, деца, за любителите на активната или лежерна почивка, в компанията на приятели или самостоятелно – всеки наш гост да намери нещо по свой вкус. Така феновете на рибите, търсещи своето място за риболов около София, ще могат да се разнообразят и с други активности. Освен това те могат да прекарат и време с любимия човек и любимата компания независимо дори и те да не са фенове на риболова.

НАШИТЕ ИЗГОДНИ ЦЕНИ:

Цена за риболов на въдица – 5.00 лв. за една въдица

Наем на въдица – 5.00 лв.

Цена на въдица за нощен риболов – 30.00 лв.

За внасяне на две или повече въдици – 5.00 лв. на въдица

АДРЕС

ЗА КОНТАКТИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

На 20 км. от гр. София, на входа на с. Горна Малина. Повече информация как да стигнете до нас от тук.

Имейл: office@melnicite.bg

Телефон: 0700 10 880

Понеделник - Четв.: 09:00 - 19:00  
Петък: 09:00 - 21:00 
Събота: 08:00 - 23:00 
Неделя: 08:00 - 21:00 

Show More

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ