Хитро решение за риболов около София

Хидропарк  Вятърните Мелници е една най-добрите дестинации за риболов около София. Не само защото предлагаме невероятно разнообразие от риби за улов: европейски сом, шаран, бял амур, толстолоб, кефал, уклей, щука, каракуда, лин, бабушка и др., а и защото предлагаме услугата денонощно - със специално предложение за нощен риболов между 22.00 ч. и 6.00 ч. Хидропарк Вятърните мелници е уникално място за риболов около София, защото преди и след ловенето на риба можете да се възползвате самостоятелно или в компания от десетките други атракциони и услуги, които предлага нашия комплекс. Резервирайте вашия час и пробвайте!


Хидропарк Вятърните мелници и неговата зона за рибари се намират в екологично чист район за риболов около София. Рибните ресурси и простор на зарибената езерна площ създават отлични условия за . Релаксиращата атмосфера се подсилва от малко островче в средата на езерото с пауни и кокошки, а в него плуват патици – каролинки, мандаринки, индийски бегачи, зеленоглави патици, черни лебеди и гъски. Това превръща нашето предложение в едно от най-добрите за риболов около София.


Плюсовете на нашия комплекс като дестинация за риболов около София не свършват дотук. Ние предлагаме хармонично съчетание от различни видове отдих и се стремим да е интересно за всичките ни посетители: за възрастни, деца, за любителите на активната или лежерна почивка, в компанията на приятели или самостоятелно – всеки наш гост да намери нещо по свой вкус. Така феновете на рибите, търсещи своето място за риболов около София, ще могат да се разнообразят и с други активности. Освен това те могат да прекарат и време с любимия човек и любимата компания независимо дори и те да не са фенове на риболова.

НАШИТЕ ИЗГОДНИ ЦЕНИ:

Цена за риболов на въдица – 5.00 лв. за една въдица

Наем на въдица – 5.00 лв.

Цена на въдица за нощен риболов – 30.00 лв.

За внасяне на две или повече въдици – 5.00 лв. на въдица