СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА – НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО И ИЗГОДНО!

Летните забавления за деца са предизвикателство за всеки родител, без значение опитен или не толкова. Спокойствието на семейството зависи от това най-малките да са щастливи и да откриват нещо ново всеки ден.

Големият бюджет обикновено гарантира посещение на добри места и добре прекарано време. Но винаги ли неограничените финанси са гаранция това всички да са доволни? Трябва ли намирането на нови и различни забавления за деца винаги да е свързано с много похарчени пари?!

Всеки родител знае, че най-доброто съчетание е: удобствата на съвремието + контакт с природата + максимална близост до големия град. Хидропарк Вятърните мелници до София е в топ класацията за летни забавления за деца, покриващ перфектно всички изброени условия. Намира се само на 20км от столицата до с. Горна Малина и връзка с двете основни магистрали – Хемус и Тракия. Уникално съчетание между най-важните изисквания за забавления за деца – детски басейна с пързалки, кът, в който малките палавници да вземат първите си уроци по риболов, страхотен ресторант и над 1000 места за отмора край водата. Най-хубавата част е, че родителите няма да се чувстват като жертви. Комплекс Вятърните мелници предлага общо шест басейна за отмора, спа услуги, мини голф. Търсачите на вечно нови и по-силни усещания, освен класическите забавления за деца, като модерен детски кът и батут, ще открият и възможност за пейнтбол, родео и каране на водно колело.

Нямате търпение да чуете най-важната част – колко ще ви струва? С изненада ще разберете, че този рай е по джоба на всеки. Един невероятен ден, препълнен със забавления за деца, при Мелниците излиза не повече от 20лв. в най-предпочитаните дни – уикенда. Гостите на хотела ползват включени в цената на стаята всички екстри на хидропарка.

Чудите се къде да кликнете, за да резервирате? Ето къде! Пожелаваме ви разтърсващо и невероятно изкарване!

АДРЕС

ЗА КОНТАКТИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

На 20 км. от гр. София, на входа на с. Горна Малина. Повече информация как да стигнете до нас от тук.

Имейл: office@melnicite.bg

Телефон: 0700 10 880

Понеделник - Четв.: 09:00 - 19:00  
Петък: 09:00 - 21:00 
Събота: 08:00 - 23:00 
Неделя: 08:00 - 21:00 

Show More

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ