СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА – НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО И ИЗГОДНО!

Летните забавления за деца са предизвикателство за всеки родител, без значение опитен или не толкова. Спокойствието на семейството зависи от това най-малките да са щастливи и да откриват нещо ново всеки ден.

Големият бюджет обикновено гарантира посещение на добри места и добре прекарано време. Но винаги ли неограничените финанси са гаранция това всички да са доволни? Трябва ли намирането на нови и различни забавления за деца винаги да е свързано с много похарчени пари?!

Всеки родител знае, че най-доброто съчетание е: удобствата на съвремието + контакт с природата + максимална близост до големия град. Хидропарк Вятърните мелници до София е в топ класацията за летни забавления за деца, покриващ перфектно всички изброени условия. Намира се само на 20км от столицата до с. Горна Малина и връзка с двете основни магистрали – Хемус и Тракия. Уникално съчетание между най-важните изисквания за забавления за деца – детски басейна с пързалки, кът, в който малките палавници да вземат първите си уроци по риболов, страхотен ресторант и над 1000 места за отмора край водата. Най-хубавата част е, че родителите няма да се чувстват като жертви. Комплекс Вятърните мелници предлага общо шест басейна за отмора, спа услуги, мини голф. Търсачите на вечно нови и по-силни усещания, освен класическите забавления за деца, като модерен детски кът и батут, ще открият и възможност за пейнтбол, родео и каране на водно колело.

Нямате търпение да чуете най-важната част – колко ще ви струва? С изненада ще разберете, че този рай е по джоба на всеки. Един невероятен ден, препълнен със забавления за деца, при Мелниците излиза не повече от 20лв. в най-предпочитаните дни – уикенда. Гостите на хотела ползват включени в цената на стаята всички екстри на хидропарка.

Чудите се къде да кликнете, за да резервирате? Ето къде! Пожелаваме ви разтърсващо и невероятно изкарване!