Седем басейна, водни пързалки и още...

Аквапарк

Басейните са изключително приятни за разхлаждане в горещите дни от годината, също така предлагат редица удобства като шезлонги, чадъри, шалтета и други. Подходящи са за малки и големи гости, цeната е за едно лице и включва: ползването на водна ролба, екстремна пързалка, детски „октопод“ с три пързалки, шезлонг, масичка, чадър или тента. Около басейните има разположени соларни душове, съблекални, бани, гардероби за личен багаж, 1300 дървени шезлонга и ратанови легла.


Разгледайте нашите басейни сега и резервирайте своето място за хидрозабава в откритите басейни около София.

Хидропарк Вятърните Мелници предлага на своите клиенти 6 разнообразни по площ басейна, което го превръща в царството на откритите басейни около София. Водата е приятна и нежна за кожата. Можете да се разхладите, отпуснете и почувствате ободрени, далеч от стреса на ежедневието. За разлика от други басейни около София., нашата вода е чиста и безопасна, с много висок контрол на употребяваните пречистващи химикали.

Най-големият ни басейн е с площ 550 кв.м., такъв размер едва ли ще откриете при останалите места с басейни около София. За нашите малки гости предлагаме два детски басейна. Комплексът разполага и със 100-метрова водна ролба, 52-метрова екстремна пързалка, детски октопод с три пързалки. Това богато портфолио от водни атракциони е причината хидропарк Вятърните Мелници да е сред най-търсените дестинации за басейни около София.

За да е пълен комфортът ви, сме предвидили множество удобства – 1300 дървени шезлонга, чадъри, масички, меки шалтета. Такъв мащаб трудно ще откриете при други комплекси с басейни около София. На разположение около самите басейни са соларни душове, съблекални, бани, гардероби за личен багаж.

 

За любителите на романтиката, спокойния отдих и пълната релаксация сме осигурили ратанови легла и хамаци. Ако искате да се освежите с разхладителна напитка или тонизиращ коктейл, на разположение е атрактивен пул-бар с капацитет 30 души. Той също ни отличава сред хидропарковете с басейни около София.

Докато плувате в най-големият ни басейн, имате директен достъп до кислороден бар – уникален по рода си. Задължително елате да го пробвате! Очакват ви още фрешове и коктейли, на които можете да се насладите върху бар-столове, разположени вътре във водата.

 

За прегладнелите, в близост е заведението  Дон Кихот – тук, освен топли и студени тонизиращи напитки, ще намерите свежи салати, скара, прясно приготвена храна, различни сладки изкушения. Богатата кухня и разнообразните възможности за отдих със сигурност не са нещо, което можете да срещенете при другите басейни около София. 

 

За чистотата на съораженията се грижат висококвалифицирани специалисти. Съвременна система за пречистване позволява филтриране, химическо почистване и обработка на водата. Тя е най-модерната от всички използвани в други басейни около София.