Басейните са чудесна алтернатива в горещите летни дни. Водата е приятна и нежна за кожата. Можете да се разхладите, отпуснете и почувствате ободрени далеч от стреса на ежедневието.

Хидропарк „Вятърните Мелници” предлага на своите гости 6 великолепни басейна на открито с кристално чиста вода. Най-големият от тях е с площ 550 кв.м., а за нашите малки гости предлагаме два детски басейна. Комплексът разполага и със 100-метрова водна ролба, 52-метрова екстремна пързалка, детски „октопод“ с три пързалки.

Пространството около басейните е изключително удобно и предразполага към отдих и безгрижие. За да е пълен комфортът Ви, хидропарк „Вятърните мелници” предлага множество удобства – 1300 дървени шезлонга, чадъри, масички, меки шалтета. На разположение около самите басейни са соларни душове, съблекални, бани, гардероби за личен багаж. За любителите на романтиката, спокойния отдих и пълната релаксация, сме осигурили ратанови легла и хамаци. За децата е предвиден собствен басейн, който е напълно безопасен. В него малките палавници могат да се насладят на весели игри под слънчевите лъчи.

Ако искате да се освежите с разхладителна напитка или тонизиращ коктейл, на разположение е атрактивен бар басейн с капацитет 30 души. Докато плувате или се разхлаждате в най-големия ни басейн, имате директен достъп до кислороден бар, фрешове и коктейли, на които можете да се насладите върху бар-столове, разположени в самия басейн. А за прегладнелите в близост до басейните е заведението „Дон Кихот” – тук, освен топли и студени тонизиращи напитки, ще намерите свежи салати, скара, прясно приготвена храна, различни сладки изкушения.

За чистотата на водата и самите басейни се грижат нашите специалисти. Съвременна система за пречистване позволява филтриране, химическо почистване и обработка на водата.

Цените, посочени по-долу са валидни за едно лице и включват, както шезлонг, масичка и чадър, така и 24 други услуги и съоръжения, които предлага хидропарка. За желаещите просто да си починат и се позабавляват, без ползване на басейните, сме предоставили специална цена за достъп до нашите съоръжения.

Басейните в хидропарк „Вятърните мелници” са така проектирани и разположени, че да доставят удоволствие и отмора. Може безкрайно дълго да се говори за полезните свойства на басейните, но най-добре е сами да ги усетите. Само един път посетили басейните ни, обезателно ще се върнете за нова порция ярки впечатления! Потопили се в блажено релаксиращата атмосфера на хидропарк „Вятърните мелници”, бързо ще откриете Вашето любимо място за почивка.