Изпълнете деня със забавления!

Хидропарк “Вятърните Мелници” предлага на своите гости невероятни забавления и атракции, както за възрастни така и за деца:  конна езда, родео бик, пейнтбол, волейболно игрище, стрелба с лък, тенис на маса, водни колела,  зоо кътове.

 

В комплекса е изградена и единствената на Балканите “енергийна пирамида”, за по-малките предлагаме детски кътове, тематични къщички, пиратски кораби, люлки пързалки, батути, футболно игрище, къщички за игра и много други забавления.​

Хидропарк Вятърните мелници предоставя на своите гости едни от най-разнообразните конни атракции около София. Ездата е истинско изживяване, което ще остави дълготрайни спомени у всеки желаещ да наслади на разходка сред природата или просто да се порадва на конете и понитата.

Ние предлагаме:

– Детска езда с придружител на понита

– Екзотична разходка на кон сред природата

– Преходи през красиви местности, една от най-впечатляващите конни атракции около София

– Начално обучение по езда за малки и големи

– Професионални уроци по езда на манеж

– Упражнения на манеж в оптимален вариант

– Антистресови и разтоварващи разходки на кон, файтон и двуколка сред природата за удоволствие и отмора – истински релаксиращи атракции около София

– Екстремна езда за напреднали

Освен с богато портфолио от услуги ние разполагаме и с екип от професионални треньори. Благодарение на тях имаме възможност да ви предложим едни от най-добрите и сигурни конни атракции около София. Резервирайте вашата още сега

Конна езда
 

Със сигурност можем да кажем, че нашият детски кът е една от най-забавните и в същото време обогатяващи детски атракции около София. Той е проектиран и разработен с повишено внимание относно безопасността на децат. Обръщаме индивидуално внимание на всяко дете, като по този начин откриваме дейностите, които му носят удоволствие и го стимулираме да развива уменията си в тази насока. Ние подаряваме на малките палавници щастливи мигове в хиляди игри, много смях и забавления, в една напълно безопасна среда. Среда, каквато малко детски атракции около София могат да се похвалят.
Със своите незабравими забавления, специализирани занимания, професионално организирани градински партита и детски рождени дни, нашият детски кът заслужава челна позиция сред малчуганските атракции около София.

Детски кътове
 

Пейнтболът е чудесна възможност за забавление на открито особено когато търсите атракции около София. Защото за пейнтбол трябва пространство, а хидропарк Вятърните Мелници предлага точно това. Той е една от най-вълуващите атракции около София и представлява чудесна възможност да се отпуснете с приятели, да тествате силата и издръжливостта си, както и да развиете екипността. Ето защо пейнтболът е много удобен вариант за корпоративни клиенти, които търсят тиймбилдинг атракции около София. Целият екип може прекара един ден сред природата.  Всеки може да участва, независимо от възраст и физически тонус. Пейнтболът е една от най-подходящите атракции около София и за облекчаване на стреса – задължително пробвайте!

Пейнтбол
 

Батутите за деца са една от най-популярните детски атракции около София. Тя представляват сигурен начин да направите всеки малчуган весел и щастлив.
Батутите принадлежат към категорията на най-безопасните забавления. При детските игри падането е неизбежно и то обикновено носи за децата и техните родители много неприятни моменти. Избирайки игра върху батут, можете да сте сигурни, че детето ви ще се забавлява в една от най-безопасните атракции около София. Доставете на децата си радост – подарете им скокове на батут!

Батути
 

Стрелбата с лък е една от най-ползтворните атракции около София, която можете да подарите на тялото и ума си. Практически във всеки от нас е заложена способността да стреляме с лък на интуитивно ниво. Любителите на това вълнуващо развлечение са не само представители на силния пол, но и много дами. Популярността на стрелбата с лък е съвсем закономерна, освен че тя е една от най-удобните за практикуване атракции около София, тя доставя и релакс, несравним с никоя друга дейност. Възползвайте се – уверете се сами колко вълнуващо е подобно преживяване и защо е сред най-предпочитаните атракции около София!

Стрелба с лък
 

В горещо време водните колела се превръщат в една от най-търсените атракции около София.
За своите гости предоставяме възможност за наем на водни колела, с които да направите познавателна и разхлаждаща разходка из всички кътчета на езерото. Чудесен шанс да се полюбувате на живописната растителност. Разходете се с водно колело – една от най-разхлаждащите и едновременно с това разпалващи огъня нa любовта романтични атракции около София!

Водни колелета
 
Родео бик

Искате да се пренесете в далечните каубойски времена? Направете го с една от най-американските атракции около София. Родео бик е съвременен вариант на каубойските съревнования. Активен отдих, начин за повдигане на настроението, смях, оживление за Вас и всички наблюдаващи. Проверка на издръжливостта за малки и големи. Тренажорът е една от малкото родео атракции около София, която има различни нива според степента на напредналост.. Резервирайте час още сега!

 
 
Велосипеди

Опознайте природата на велосипед! Наемането на велосипед ще ви гарантира свобода на придвижването и възможност да видите повече за по-малко време и представлява една от най-приятните еко атракции около София. Велосипедът е най-екологичният вид транспорт, добър начин да поддържате форма и да изглеждате добре. Освен това, да караш велосипед е изключително забавно! Повозете се на воля и преоткриите една от любимите през детството атракции около София!

Беседки

Можем да се похвали с портфолио, което е сред най-богатите на атракции около София. Ние предлагаме на своите гости пет самостоятелни, уникални по своята архитектура беседки. Това ги превръща в ексклузивен род атракции около София. Беседките са идеални както за отмора и уединение сред природата, така и за шумни и весели компании. Наем на беседките не се заплаща, ползването им е включено във входната такса.

 
 
Зоо кът

В комплексът е разположен и уникален по своята същност зоокът. Входът за него е безплатен.

 
 
 
Енергийна пирамида

В хидропарк Вятърните Мелници имаме енергийна релаксираща пирамида. Тя е единствената по рода си в Европа, което я превръща в най-интересните атракции около София, а и в цяла България. Във вътрешността ѝ са изложени над 70 вида скъпоценни камъни и минерали, през които преминава воден поток, зареждащ се от енергията им. Ползването на този връх на енергийните атракции около София е безплатно.

 
Наргилета

Предлагаме ви наргилета – удоволствие, изключително търсено в столицата, но и сред най-приятните и отпускащии атракции около София. Насладете се на професионално приготвени наргилета – плодови, сладки, тръпчиви, екзотични, леки или тежки. Към всяко наргиле предлагаме бонус – локум с шамфъстък! Направете си ориенталска вечер с приятели и се насладете на една от най-екзотичните атракции около София.