АКВАПАРК

ПЕРФЕКТНОТО МЯСТО ЗА РЕЛАКС

Гмурнете се в света на забавленията, като посетите хидропарк “Вятърните мелници”. Тук може да се разхладите, отпуснете и ободрите в 7 басейна – различни по площ и дълбочина, но всички носещи възможност за релакс и прохлада на цялото семейство. Най-големият басейн е с площ 550 кв.м, а комплексът разполага още със 100-метрова водна ролба, 52-метрова екстремна пързалка и детски октопод с три пързалки. За да гарантираме на малчуганите весели мигове, за тях сме осигурили и два детски басейна. Това богато портфолио с атракции ни дава основание да заявим, че хидропаркът е подходящо място за детски забавления и не само.

 

Около басейните ще откриете соларни душове, съблекални, бани, гардероби за личен багаж (ключ се дава срещу депозит на касата), 1300 дървени шезлонга и ратанови легла. Освен на комфорта, държим много на хигиената. Прилагаме строг контрол на пречистващите препарати, за да сме сигурни, че водата в басейните е безопасна и кристално чиста.

делукс зона

Истинска наслада за всички, които търсят възможности за отдих и плаж около София. Намира се в непосредствена близост до най-големия басейн в комплекса, водните пързалки, съблекалните и основните заведения за хранене. Ако закупите билет за Deluxe Zone, на ваше разположение ще бъдат всички басейни в комплекса, както и отделен отопляем басейн с хидромасажни струи. Той е подходящ за всички, които бленуват да се откъснат за миг от ежедневието и искат да се потопят в свят на пълен релакс, тишина и спокойствие. За да се чувствате максимално комфортно, осигуряваме и самостоятелно ратаново легло с възглавници и шалте. Кърпа за плаж и ключ за съблекалните, и шкафчетата (само срещу депозит)

ДО 20% ОТСТЪПКА

Поръчайте сега своят подаръчен ваучер

и вземете
15% отстъпка на ваучер за 2 нощувки!
или
20% отстъпка на ваучер за 3 нощувки!

Отстъпка за подаръчни ваучери